Sony 32RD430 LED TV High Definition 80 cm din gama 2016

Sony 32RD430 este un Smart TV cu un preț de maximum 1.500 de lei, ce ne oferă o mulțime de funcții, dar și un ecran mai mult decât generos, având în vedere și prețul său, chiar și designul fiind cu atenție ales.

Ca un mic istoric, Sony Corporation a fost infiintata la doar un an după ce flacarile celui de-al Doilea Război Mondial s-au stins, mai exact pe 7 mai 1946, fiind fondată de doi japonezi, având în vedere în special publicul din Europa, Asia și America, Howard Stringer conducând în acest moment compania.

De altfel, Sony nu se ocupa doar cu productia de televizoare, aceștia servind consumatorilor cele mai bune camere foto, în timp ce, în urma cu câțiva ani a început să se lanseze pe piața smartphone-urilor, publicul fiind vizibil interesat de produsele celor de la Sony.
Sony 32RD430

Sony 32RD430 – Vezi aici prețul actualizat

Însă, gata cu istoria, și să trecem la televizorul Sony 32RD430, televizor ce ne oferă un aspect frumos, Sony realizând cu atenție liniile, și toate celelalte elemente de design, acest lucru fiind foarte ușor vizibil.

Ecranul de 80 de centimetri este bine realizat, muchiile de un negru ceva mai deschis la culoare, fiind ideale, nici prea subtiri, dar nici în cealaltă extremă a grosimii, în timp ce suportul dreptunghiular față-spate dă o senzație sporită de siguranța.

Greutatea de 5.2 kilograme îl face destul de portabil, atât greutatea cât și diagonala fiind cu atenție alese, probabil japonezii au avut în prim-plan și acest element, astfel încât televizorul să semene tot mai mult cu un tablou virtual.

Ca și funcții, acest televizor sosește cu o mulțime de funcții, cum ar fi X-Reality PRO, funcție întâlnită pe mai toate televizoarele Sony, de altfel această funcție este una proprie Sony. Rezoluția HD cu un unghi de vizualizare de 178 de grade ne oferă o vizualizare din aproape orice unghi pe televizorul Sony 32RD430.

Setarile pentru un mod panoramic de a servi la calculator sunt și ele prezente, precum și modurile „Cinema”, denumite 24p True Cinema, CineMotion/Mod sau Film/Cinema Drive, funcții ce nu mai au nevoie de nicio prezentare, acestea transformand televizorul într-un Home Cinema în adevăratul sens al cuvântului.

Sistemul audio cu doua boxe de 5 W, ce ne oferă tehnologie Dolby, și anume Dolby Digital Plus, Dolby Digital/Dolby, Digital Plus/Dolby Pulse, dar și alte funcții ce sporesc calitatea audio a televizorului.

Nu pot să nu remarc faptul că la momentul redactării acestui review, Sony 32RD430 are un preț destul de piperat având în vedere că este HD, dar pe de altă parte este un model proaspăt lansat din gama 2016 și probabil că va mai scădea prețul însă nu foarte tare deoarece din câte am studiat televizoarele de la Sony nu se devalorizează la fel de repede precum marea majoritate.

Sony 32RD430 LED TV High Definition 80 cm din gama 2016 on March 23, 2016 rated 4.9 of 5