Sony 32WD600 LED HD din gama 2016 cu diagonala 80 cm

Sony 32WD600 este un televizor din gama WD, telvizoare recent aparute, ce se aseamana foarte mult intre ele din pricina aspectului, diagonala și unele funcții fiind diferite. Acest televizor sosește la prețul de 1.500 de lei prin intermediul catorva comercianti din Romania, putând fi achizitionat chiar și în rate.

Funcția X-Reality PRO, cu ajutorul calității High Definition ne oferă imagini mult mai clare și mai limpezi, fiind o funcție proprie Sony, cu siguranță, aceștia s-au străduit spre a realiza cel mai bun material pentru televizoarele proprii.
Sony 32WD600

Sony 32WD600 – Vezi aici prețul actualizat


Cu ajutorul acestei noi funcții, chiar și imaginile de cea mai proasta calitate vor fi imbunatatite vizibil, în timp ce cu ajutorul conectivitatii la o rețea Wireless, puteți naviga foarte ușor pe YouTube în căutarea unei emisiuni preferate, sau pe orice alt motor de căutare.

Datorită unor mici adâncituri în piciorusele televizorului Sony 32WD600, cablurile vor fi bine ascunse, fără să mai ocupe tot spațiul din spatele televizorului, implicit, cablurile nu vor mai sta într-un fel greu de descris.

Sunteți ocupat iar emisiunea preferată e pe cale să înceapă? Așteptați până ce aceasta va începe, apasati butonul REC, de care dispune televizorul, și continuați-va treaba, deoarece ecranul televizorului va inregistra singur conținutul redat în acel moment.

Ulterior puteți sa urmăriți emisiunea favorita când doriți, deoarece înregistrarea se va opri, și va fi stocată în unitatea de stocare conectată prin portul USB, utilizatorul nefiind obligat sa apese butonul „Stop REC”. De asemenea puteți programa să înregistrați o emisiune care urmează a fi difuzată în următoarele 7 zile.

Ecranul de 80 de inch ce reda imagini tactate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli este bine realizat, incadrat elegant în muchiile ce au fost cu eleganta finisate de Sony, semn că aceștia pun foarte mult accent pe designul produsului finit.

Aspectul este unul slim cu greutatea de doar 5.2 kilograme, astfel că Sony 32WD600 ne permite transportarea lui fără mari probleme, standul fiind o alta piesa interesantă de design ce nu îngreuneaza televizorul.

Sony 32WD600 LED HD din gama 2016 cu diagonala 80 cm on March 22, 2016 rated 5.0 of 5