Sony 40RD450 LED Full HD din gama premium 2016

Sony 40RD450 este un televizor ce face parte din gama 2016 a producătorului japonez, cei de la Sony arătându-se destul de interesați de succesul acestui televizor, și în special de modelele cu denumirea „RD” sau „WD”, acestea fiind televizoarele cu dotări de tip high-end.

Cu ajutorul rezolutiei Full Hgih Definition și funcția X-Reality PRO, funcție proprie a japonezilor, imaginea va fi cu mult mai clara, chiar și imaginile de cea mai proastă calitate urmând să se vadă mai clar pe acest televizor.

În mare parte calitatea excelentă a imaginii se datoreză functiei X-Reality PRO, ce are ca scop și convertirea pixelilor, imaginile urmând să fie redate la o calitate ceva mai bună, în timp ce zgomotul de pe fundal, ce se considera a fi în plus va fi eliminat fără probleme.
Sony 40RD450

Sony 40RD450 – Vezi aici prețul actualizat

Funcția Motionflox XR are ca scop redarea continutului în stil cursiv, chiar și în secventele din filmele destul de rapide, astfel, pana și fiecare lovitura a lui Jackie Chan va putea fi observata la cel mai mic detaliu.

Photo Frame Mode este funcția ce poate transforma ecranul televizorului într-o rama foto, deoarece, cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră, conectat la televizor, galeria foto va curge în mod cursiv pe ecranul de 102 centimetri al lui Sony 40RD450.

Dacă trebuie sa plecați, sau nu vă puteți termina treaba înainte de a începe meciul de fotbal, nu este nicio problemă. Tot ce trebuie să faceți, este să luați telecomanda atunci când arbitrul fluiera startul meciului și să apăsați pe butonul „Rec” și astfel veți putea înregistra ceea ce vă doriți.

Înregistrarea urmează să se oprească singură la momentul încheierii emisiunii, și apoi stocată pe un hard sau un stick USB cu o capacitate maximă de 2 TB. Meniul televizorului conține grila de programe pe următoarele 7 zile, și puteți să programați înregistrarea oricărui conținut din grila de programe.

Designul se aseamana destul de mult cu toate celelalte televizoare din gama 2016 a celor de la Sony, cu un ecran ce iese bine în evidenta datorită liniilor subtiri și muchiilor elegante, în timp ce aspectul slim oferă un plus de rafinament, suportul fiind unul sigur, chiar dacă la prima vedere nu ne oferă aceasta impresie.

În concluzie, Sony 40RD450 este unul dintre televizoarele cu care Sony speră să impresioneze anul acesta, iar după părerea mea cred că are toate șansele să reușească.

Sony 40RD450 LED Full HD din gama premium 2016 on March 24, 2016 rated 5.0 of 5