Sony 40WD650 LED Full HD model 2016 din gama Sony Bravia

Sony 40WD650 este cu siguranță un televizor cu dotări „high-end”, acest lucru putând fi cu ușurință observat datorită aspectului premium, dar și al pretului său de puțin peste 2.000 de lei, preț ce ne oferă un televizor elegant, funcții multiple, și un ecran cu o diagonala optima.

După cum spuneam, avem de-a face cu un Smart TV bun la toate, diagonala sa de fix 102 centimetri făcând ca acesta sa poată fi amplasat chiar și într-un living foarte spatios, în timp ce pe display-ul de tip LED ne vor fi imagini ce suporta o rezoluție maxima de 1920 x 1080 pixeli, fiind un ecran Full HD, urmând ca imaginile să ne ofere un aspect 16:9.
Sony 40WD650

Sony 40WD650 – Vezi aici prețul actualizat

La baza de „Caracteristici superioare”, Sony 40WD650 vine cu o lista lunga de specificatii, unele normale, în timp ce altele ne transforma televizorul într-un Home Cinema în adevăratul sens al cuvântului, aceste funcții fiind Cine Motion, Film Motion, 24p True Cinema, dar și Cinema Drive.

Pe lângă aceste funcții, televizorul ne mai oferă și moduri speciale pentru jocuri, sport, fotografiere, sau un mod propriu, personalizat de către dumneavoastră fără dificultati.

În materie de ecran, acesta este unul cu funcția Motionflow XR 200 Hz, funcție ce da imaginii un aspect mult mai clar, chiar și la cea mai proasta rezoluție, în timp ce modurile panoramice precum Zoom-ul panoramic sau subtirarea sunt și ele prezente pe acest televizor, însă, nu în ultimul rând funcția USB ce permite televizorului sa redea pe ecranul sau orice conținut de pe stick-ul de tip USB.

Un alt element premium al acestui televizor este și aspectul sau. Designul acestui televizor este cu atenție realizat, cei de la Sony creand niște linii nici prea groase, însă nici atât de subtire încât să ne ofere o senzație de nesiguranta.

Ecranul de 102 centimetri este bine susținut de un suport în forma dreptunghiulara, atât în spatele televizorului, cât și în partea sa frontala.

Din profil, televizorul este remarcabil de subtire, singura zona puțin „umflata” fiind doar la baza sa, unde se situeaza toate porturile de intrare, singurul lucru ce ingreunaza portabilitatea lui Sony 40WD650 este doar greutatea sa, de 8.1 kilograme.

Sony 40WD650 LED Full HD model 2016 din gama Sony Bravia on March 23, 2016 rated 5.0 of 5