Sony 48WD650 un televizor LED Full HD de excepție cu diagonala 121 cm

Sony 48WD650 este un Smart TV cu o diagonala impresionantă, ce sosește la un preț destul de bun pentru sumedenia de funcții cu care sosește, televizorul mai sosind și cu o diagonala de 121 de centimetri, fiind un ecran cu o rezoluție Full HD.

Pe ecranul de 121 de centimetri ne sunt rulate imagini tactate la o rezoluție Full HD, în timp ce funcția X-Reality PRO a ecranului are în veder redarea de conținut limpede, la cel mai mic detaliu, în timp ce, tot cu ajutorul acestei funcții, pixelii vor fi convertiti spre o claritate mult mai mare, în timp ce cadrele sunt cu atenție verificate, fiecare moment din cadrul video.
Sony 48WD650

Sony 48WD650 – Vezi aici prețul actualizat


De altfel, și Motionflow XR are ca rol mentinerea unei acțiuni intense, inovand și adaugand câteva momente în plus, cu excepția celor deja aparute pe TV, urmând a calcula cu precizie care cadru lipsește.

Cu ajutorul portului pentru stick USB și a playerului multimedia integrat, puteți reda orice tip de conținut audio sau video, pe Sony 48WD650 fără a mai fi nevoie de nicio altă conexiune.

În ceea ce privește sistemul audio, avem de-a face cu două difuzoare încorporate cu un total de putere de 10 W și funcția Clear Phase ce limitează deficiențe timpului de răspuns audio, iar tehnologia Dolby Digital Plus nu putea lipsi din peisaj.

Cu ajutorul functiei USB HDD REC puteți sa va înregistrați filmul sau emisiunea TV favorită pe un stick, spre a le urmări oricând doriți, permițând înregistrarea cu ușurința a oricărui cadru audio-video din grila TV fără să fie nevoie să apăsați butonul REC ci pur si simplu puteți programa înregistrarea cu până la 7 zile înainte să înceapă o emisiune.

Pe lângă toate functiile enumerate mai sus, aspectul lui Sony 48WD650 este unul elegant, având linii subtiri și bine realizate, ecranul fiind lărgit destul de mult.

Suportul este unul destul de elegant, ce nu mărește greutatea acestui televizor, însă având în vedere diagonala destul de mare, și greutatea de doar 10.7 kg se poate monta la fel de ușor chiar și pe un suport de perete.

Sony 48WD650 un televizor LED Full HD de excepție cu diagonala 121 cm on March 22, 2016 rated 5.0 of 5