Sony 55XD8577 televizor LED Ultra HD model 2016 High-End

Sony 55XD8577 este cu siguranță un televizor ce nu și-l poate permite oricine, deoarece prețul de aproximativ 8000 lei își spune bine cuvântul, însă, în schimbul acestui preț japonezii ne oferă cele mai noi tehnologii și funcții, în timp ce ecranul tactat la rezoluție Ultra HD ne oferă cele mai clare imagini.

Ca și performanțe, televizorul sosește cu un procesor denumit 4K PROCESSOR X1, orice ajustare video fiind făcută fără niciun fel de intarziere, în timp ce culorile sau nivelul de luminozitate ale acestui televizor, ne vor oferi cu siguranța senzația unei imagini 4K.
Sony 55XD8577

Sony 55XD8577 – Vezi aici prețul actualizat

În materie de design, cu siguranța putem spune ca televizorul este, în adevăratul sens al cuvântului, o CAPODOPERA, deoarece ecranul sau de un negru incredibil, cu muchii foarte bine finisate, și linii ce par aproape inexistente oferă un aspect asemenea unui ecran în genul celor de la cinema.

Însă, adevărata surpriza o avem atunci când privim televizorul din profil, deoarece, pentru un televizor de 10 kilograme, este extrem de subtire, ecranul și liniile fiind foarte bine realizate, în timp ce cablurile ce stau foarte bine ascunse în spatele televizorului Sony 55XD8577, datorită unor mici canalicule în care firele vor fi astupate.

Însă, nu am spus tot despre functionalitatile și aplicatiile cu care sosește acest televizor. Funcția TV SideView ne oferă posibilitatea de a seta o alarma, ce va suna în momentul când emisiunea prefarata va începe la televizor, consumatorul nemaifiind nevoit sa stea lângă televizor pana începe emisiunea a carei ora nu o știe cu exactitate.

Bara de conținut eleganta, ne oferă posibilitatea de a găsi filmul, sau orice alt conținut video cu doar o scanare a programelor Tv de care dispuneti, dar și celelalte continuturi, precum serialele descarcate în unitatea de stocare a televizorului, sau un videoclip la cerere.

De altfel, bara de conținut poate fi personalizată, în așa fel încât sa arate conținutul preferat de dumneavoastră pe televizorul Sony 55XD8577.

Sony 55XD8577 televizor LED Ultra HD model 2016 High-End on March 25, 2016 rated 5.0 of 5