Sony 55XD8588 Smart TV LED Ultra HD 4K cu ecran 139 cm

Sony 55XD8588 reprezintă modelul de Smart TV pe care și l-ar dori oricine, deoarece beneficiaza atât de funcții incredibile, cât și de un aspect ce ar invidia orice competitor, însă, prețul este unul ce ne face să ne gândim destul de mult înainte de a-l achiziționa, deoarece, suma de 8.000 de lei nu este una deloc mica.

Sony ne oferă un ecran de rezoluție 4K pe acest televizor, imaginile și luminozitatea fiind redate într-un mod excelent, chiar dacă conținuțul nu este unul de cea mai bună calitate, adică inferior rezoluției Full HD așa cum sunt majoritatea posturilor TV.

Ca și motor de procesare, avem de-a face cu 4K PROCESSOR X1, procesor ce are ca rol marcarea celor mai bune ajustări, într-un timp extrem de bun, rezoluția și culorile fiind imbunătățite cu ajutorul tehnologiei TRILUMINOS, ceea ce duce la contrasturi și culori bogate și luminoase.
Sony 55XD8588

Sony 55XD8588 – Vezi aici prețul actualizat

Android TV, aplicație proprie Sony, are ca scop așezarea într-un mod familiar a tuturor filmelor sau emisiunilor des urmărite de noi, spre a nu fi nevoie sa scotocim foarte mult după ele, într-un meniu destul de avansat la prima vedere, însă ce se dovedeste a fi ușor de utilizat pe televizorul Sony 55XD8588.

Această platforma nu ar fi utilă fără o conexiune la internet, televizorul beneficiind de un modul wireless integrat, ce va percepe semnal de la dispozitivele din împrejurimi. Vă este prea greu sa folosiți telecomanda sau nu o aveți la indemana? Cu ajutorul comenzii de Talk, putem spune televizorului ce să ne identifice în meniu.

Nu putem să nu remarcăm design-ul acestui televizor, design ce atrage în special prin ecranul mare, de aproximativ 140 centimetri, însă, în ciuda greutatii de peste 18 kilograme, televizorul se bucură de o grosime remarcabil de mică, acesta fiind unul dintre televizoarele cu adevărat slim.

Va deranjau pana acum cablurile întinse fără sens în spatele televizorului? Cu ajutorul locașurilor identificate în spatele Smart TV-ului Sony 55XD8588, acum cablurile vor fi așezate elegant, cu stil și rafinament.

Sony 55XD8588 Smart TV LED Ultra HD 4K cu ecran 139 cm on March 26, 2016 rated 5.0 of 5