Sony KD-43X8305C LED Ultra HD Smart TV cu sistem Android

Deja se observa ca Sony încearcă sa câștige o mare parte din piața televizoarelor, modelul Sony KD-43X8305C fiind unul din aceste exemple, televizor care, chiar dacă s-a fabricat în 2015, inregistreaza vânzari chiar și în anul 2016.

Acest TV este unul de tip Smart, sosind cu o sumedenie de specificatii interesante, având un sistem audio cu o putere totala de 20 W, ce beneficiaza și de tehnologia S-MASTER, tehnologie ce încearcă să facă sunetul cât mai limpede și mai puternic, în același timp.

Ecranul de 108 centimetri beneficiază de o rezoluție 4K, cel mai recent tip de rezoluție pentru ecranele televizoarelor, imaginile rulând la 3840 x 2160 pixeli. Aveți un copil ceva mai neastâmpărat?
Sony KD-43X8305C

Akai LT-3905HD – Vezi aici prețul actualizat

Cu ajutorul unui unghi de vizibilitate de 178 de grade, nu va mai fi o problemă poziția din care copilul dumneavoastră privește la televizor.

Sony KD-43X8305C beneficiază și de un display de tip Edge LED, ce nu se deosebește foarte mult de ecranul clasic LED, îmbunătățindu-se destul de mult consumul de energie, claritatea, iar singura inovație adusă fiind senzația unui ecran foarte ușor curbat, fiind deja cunoscute televizoarele cu design aproape perfect by Sony.

Atenție! Ca și sistem de operare avem Android. Credeați ca este un Android asemenea telefoanelor din zilele noastre? Nicidecum! Este un AndroidTV, realizat chiar de cei de la Sony, ce ne permite accesul la un meniu stufos, cu multe aplicații, însă, fără probleme.

Prețul cu care acest Smart TV sosește în Romania, începe de la puțin sub 4.300 de lei, urcând, în puține cazuri chiar și la prețul de 4.700 lei. Dacă privim puțin la aspectul premium al televizorului, și la funcțiile cu care sosește, ne dăm seama că merită fără nicio problemă cei 4.000 de lei.

Ramele acestui televizor din laterale aproape că sunt inexistente, deoarece sunt surprinzător de subtiri, nici marginile din zona inferioară și cea din zona superioară nu fac excepție.

Muchiile sunt unele ascuțite, însă, chiar și așa, ecranul rămâne în continuare vedetă. Ca și suport, Sony KD-43X8305C beneficiază de un stand dreptunghiular, surprinzător de subtire în raport cu greutatea acestui televizor.

Sony KD-43X8305C LED Ultra HD Smart TV cu sistem Android on March 30, 2016 rated 4.9 of 5