SONY KDL-65W855C LED Smart TV Android cu rezoluție Full HD și 3D Activ

Sunteți adeptul unui televizor cu destule funcții și un aspect slim? SONY KDL-65W855C îndeplinește ambele condiții, beneficiind de un aspect premium, Sony fiind adepții unor televizoare cu un aspect slim.

Ecranul de 65 de inch este unul suficient de mare pentru a ne prezenta cele mai bune imagini la o calitate Full HD, în timp ce, liniile sale bine realizate, avantajeaza ecranul acestui televizor. După cum spuneam, avem de-a face cu niște linii bine finisate, și cu o grosime remarcabil de mica.

Și grosimea totala a televizorului este una extrem de mica, acest televizor fiind ceva mai gros doar la baza să, acolo unde identificam toate sloturile, USB, HDMI, intrările PC, dar și alte sloturi despre care va vom vorbi ceva mai jos.
SONY KDL-65W855C

SONY KDL-65W855C – Vezi aici prețul actualizat

În afara acestui lucru, televizorul beneficiază și de mici adancituri, pentru cablurile ce înainte stateau urât insirate în spatele televizorului.

Dacă liniile și muchiile sunt unele de culoare neagră închisă, suportul este unul de culoare argintie, ce nu pare a oferi prea multă siguranța, însă, producatorii spun ca suportul va rezista fără probleme greutatii de 24.5 kilograme a lui Sony KDL-65W855C.

În materie de conectori, japonezii ne oferă 3 locasuri USB 2.0, 4 locasuri HDMI, o intrare de tip Scart, în timp ce, plăcută wireless și cea de internet sunt prezente la posturi, usurand navigarea pe internet, și, scapandu-ne de încă un cablu prin casă.

Ca și sistem de operare, cei de la Sony au încorporat Android 5.0 cu un aspect familiar, ce nu complica deloc navigarea în meniul stufos al acestui Smart TV. Și sonorul este unul puternic și clar, datorită celot trei tehnologii Dolby, dar și celor doua boxe de câte 10 W.

Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade, nefiind o problemă privitul la televizor dintr-un unghi puțin mai ciudat. Ecranul Full HD al lui Sony KDL-65W855C ne mai oferă și anumite caracteristici cum ar fi un afisaj triluminos, evident, după denumire, lumina pe acest TV va fi ceva mai puternica.

Funcția 4K X-Reality PRO oferă imagini ceva mai clare, chiar dacă Smart TV-ul nu beneficiază de o imagine 4K, în timp ce, și caracteristica Motionflow XR 800 Hz este prezenta.

SONY KDL-65W855C LED Smart TV Android cu rezoluție Full HD și 3D Activ on April 1, 2016 rated 4.9 of 5