Sony KDL-65W857C LED Full HD 3D Activ cu diagonala 164 cm model premium

Sony KDL-65W857C este un televizor de-a dreptul perfect, realizat de japonezii cu o vastă experiență pe produsele IT, acest Smart TV oferind elemente de design bine realizate, dar și funcții care ne va fi destul de greu să le descoperim.

Pentru început, trebuie să specificam ca nu este un televizor accesibil oricui, având un preț de 9.000 lei. În schimbul acestei sume, ni se oferă un design cu atenție lucrat, ecranul de aproximativ 165 centimetri fiind destul de bine ieșit în față cu ajutorul iniilor foarte subțiri, aproape inexistente, de culoare neagră mată, Sony fiind mai degrabă adepții unei culori mate decât a uneia lucioase.
SONY KDL-65W857C

Sony KDL-65W857C – Vezi aici prețul actualizat

Singura linie ceva mai groasa este cea de jos, unde se situeaza și inscriptia argintie „SONY”, ce iese puțin în relief. Fiind un televizor de la Sony, chiar și colturile au fost cu atenție lucrate, fiind niște colturi foarte puțin rotunjite.

Privit din profil, Sony KDL-65W857C ne oferă un aspect slim, mai toate televizoarele din Gama 2015 ale producatorului japonez fiind unele slim, iar, pentru un televizor de aproape 9.000 lei, nu era deloc inspirat un design ceva mai gros. Suportul este unul destul de rigid la prima vedere, însă japonezii spun ca susține fără probleme cele 25 de kilograme ale acestui Smart TV.

Avem un ecran de 65 inch ce rulează imagini la o calitate Full HD, probabil destul de puțin pentru prețul acestui televizor, o rezoluție 4K fiind vitala pentru un asemenea televizor.

Probabil s-au zgârcit puțin la rezoluție pentru a introduce functiile X-Reality PRO și Motionflor XR 900 Hz, funcții ce au același scop, și anume de a reda un conținut cât mai limpede din punct de vedere al claritatii.

Smart TV-ul Sony KDL-65W857C ne oferă și supot pentru retele wireless, cu ajutorul placii integrate, însă, pe lângă acest lucru beneficiem și de un televizor ce este compatibil 3D, astfel dacă aveți un conținut video 3D și o pereche de ochelari, va puteți interpune în mijlocul actiunii fără nicio problemă.

Sony KDL-65W857C LED Full HD 3D Activ cu diagonala 164 cm model premium on April 3, 2016 rated 4.9 of 5