TELETECH 24272 televizor de buget cu diagonala de 61cm

Teletech nu este o firma prea cunoscută la noi în țara, firma fiind una de origine americana, mai exact în California fiind realizate televizoarele, TELETECH 24272, fiind și el produs în California, însă, este disponibil și la noi în țara pentru prețul de doar 550 de lei.

Teletech 24272 este un televizor ce ne oferă o diagonala de 61 de centimetri, neputând fi un televizor ce poate fi situat într-un living spatios, fiind mai degrabă pentru o bucătărie, dormitor sau un living mai micuț.

Dacă tot a venit vorba despre diagonala acestui televizor, trebuie să spunem că ecranul de 61 de centimetri (dimensiunea în centimetri fiind obtinuta prin raportul dintre dimensiunea în centimetrii și cea în inch) poate să redea imagini ce suporta o rezoluție maxima de 1366 x 768 pixeli.
TELETECH 24272

Vezi aici prețul actualizat – TELETECH 24272

Neavând de-a face cu o rezoluție Full HD, ci doar HD, televizorul se pretează mai mult pentru urmăritul canalelor TV, întrucât această funcție o îndeplinește cu succes fără a resimți diferența de calitate deoarece majoritatea posturilor nu au rezoluție Full HD.

În ceea ce privește tehnologia de fabricație, ecranul televizorului TELETECH 24272 beneficiază de tehnologie LED, fiind un ecran de tip Edge Black Light, având un unghi de vizualizare de 170/160 de grade.

Ca și caracteristici video, acest televizor beneficiaza de tehnologiile normale pentru un televizor de 550 de lei, având atât Digital Noise Reduction, cât și Progressive Scan sau Comb Filter, funcții ce au ca scop oferirea de conținut audio cât mai limpede, în timp ce sunetul oferit va fi unul de o calitate îmbunătățită.

De altfel, și tehnologia Dolby Digital Plus este prezentă, tehnologie ce are în prim-plan același lucru, și anume, de a reda conținut audio cât mai puternic și mai clar, chiar dacă televizorul beneficiaza de 5 W, putere maximă de redare audio.

În concluzie, modelul TELETECH 24272 este unul ideal, având în vedere raportul calitate-preț, deoarece, puține televizoare de 550 de lei sosesc cu o diagonala destul de generoasa, dar și cu câteva funcții precum cele enumerate mai sus.

TELETECH 24272 televizor de buget cu diagonala de 61cm on March 22, 2016 rated 5.0 of 5