TELETECH 32277 televizor LED cu diagonala 81 cm la preț imbatabil

TELETECH 32277 este un TV LED, ce sosește la un preț de pana în 800 de lei în țara noatra, oferindu-ne un ecran de 81 de centimetri, cu linii destul de groase și muchii puțin iesite în relief, despre care va vom povești mai multe chiar acum.

TELETECH este o companie ce a fost infiintata destul de recent, mai exact aceasta companie a luat naștere în anul 1982 la initiativa lui Kenneth D. Tuchman, sediul principal al acestora fiind în Colorado, cu precizie, în Colorado.

Update 06.09.2016: TELETECH 32277 nu se mai află în stoc la magazinul partener, astfel că puteți găsi AICI alternative cel puțin la fel de ieftine și bune.

După cum spuneam, cei de la Teletech nu au structurat prea bine aspectul acestui televizor, deoarece, liniile sunt unele ce inghesuie ecranul televizorului destul de mult, muchiile făcând ca ecranul televizorului să fie puțin impins în spate.
TELETECH 32277

Alternative la TELETECH 32277 sub 700 lei – Vezi aici oferta

Ca și suport, avem de-a face cu doua picioruse dintr-un plastic lucios, ce nu inspira prea multă eleganta, fiind un televizor clasic pentru prețul sau.

Nici în ceea ce tine de grosime, televizorul nu sta prea bine, neoferindu-ne un aspect deloc slim, în timp ce greutatea de aproximativ 7 kilograme compenseaza un aspect puțin nereusit al televizorului.

Având în vedere cele spuse mai sus, putem afirma fără regrete ca televizorul nu ne oferă deloc un aspect strălucit, singurul lucru strălucit la aspectul televizorului fiind suportul.

Ca și specificatii tehnice, TELETECH 32277 sosește cu un ecran plat de tip LED, ce servește imagini tactate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, mai exact rezoluție HD, în timp ce ecranul este unul Diect LED, ce oferă un unghi de vizualizare de 176 de grade atât pe orizontala, cât și pe verticala.

Ca și funcții, TELETECH 32277 ne oferă ceea ce este fireste sa avem pe un televizor clasic al zilelor noastre, contrastul dinamic sua funcția Digital Noise Reduction fiind la posturi, la fel și funcția ce permite redarea continutului de pe un stick de tip USB 2.0 direct pe ecranul de 32 de inch al televizorului.

Ca și funcție audio, avem de-a face cu un sistem audio de tip Dolby, sistemul fiind unul de tip 2 x 6 W, adică, volumul total emis va fi de 12 W, funcția Equalizer făcând ca sonorul să fie ceva mai limpede.

TELETECH 32277 televizor LED cu diagonala 81 cm la preț imbatabil on March 23, 2016 rated 5.0 of 5