Televizoare LED ieftine 2016

Televizoarele LED ieftine au devenit foarte căutate în ultimii fiind perfecte pentru a înlocui vechile televizoare CRT aveau un consum de energie mult mai mare și care oboseau foarte repede ochii. Poate vă mai aduceți aminte când părinții noștri ne atrăgeau atenția că nu e bine să privim la televizor de aproape.

Televizoarele LED actuale au înlocuit chiar și monitoarele de calculator fie ele CRT sau TFT, devenind un fel de 2 în 1, unele mai scumpe putând împărți ecranul între un post TV și imaginea provenită de la calculator.

Pe gama de Televizoare LED ieftine cu rezoluția Full HD și cu tehnologie Smart, cel mai vândut televizor din ultima perioadă este Horizon 43HL733F. Acesta are prețul puțin peste 1000 lei și având în vedere că oferă o diagonală de 109 cm este mai mult decât perfect.

În mare parte specificațiile tehnice acoperă mai toate necesitățile, singura observație ar fi că există doar port LAN pentru conectarea la internet nu și modul Wi-Fi.
Horizon 43HL733F

Horizon 43HL733F – Vezi aici preț eMAG

                                             Vezi aici preț PCGarage

Pe partea de design avem rame foarte înguste, ceea ce pune în evidență ecranul, dar pe de altă parte grosimea este cam mare pentru un televizor de 109 cm, și anume aproape 8 cm. La fel putem spune și despre greutatea televizorului, care ajunge la 11.5 Kg, dar totuși să nu uităm că este vorba despre un televizor de buget.

În concluzie Horizon 43HL733F merită achiziționat cu atât mai mult că în perioada 01 aprilie 2016 – 30 Martie 2017 primiți garanție 5 ani (inclusiv preluare și returnare gratuită a produsului în perioada de garanție).

Trecând la gama de televizoare LED ieftine cu rezoluție Ultra HD cel mai bine s-a vândut în ultima perioadă modelul LG 49UF640V cu diagonala de 123 cm. Nu sunt prea multe de spus despre 49UF640V dar în primul rând trebuie precizat că aspectul este unul impecabil așa cum ne-au obișnuit deja cei de la LG.
LG 49UF640V

LG 49UF640V – Vezi aici preț eMAG

                                  Vezi aici preț PCGarage

De asemenea pentru cei care nu cunosc sistemul de operare WebOS, acesta este unul dintre ce mai optimizate și ca urmare rulează foarte bine împreună cu hardware-ul acestui televizor.

Concluzionez că LG 49UF640V își merită din plin prețul de aproximativ 2500 lei, iar dacă prindeți și o reducere cu atât mai bine.

Televizoare LED ieftine 2016 on May 27, 2016 rated 5.0 of 5