Utok U24HD3 LED HD accesibil cu diagonala 61 cm

Nu cu mult timp în urmă, producătorul român Utok anunțase că va lansa o gamă variată de televizoare accesibile, Utok U24HD3 fiind un astfel de televizor. Astfel cei de la Utok, s-au concentrat în ultima perioadă pe lansarea de televizoare cu specificații foarte bune la un preț redus.

Astfel că pentru acest model de televizor cu prețul sub 550 lei ni se oferă maximul posibil atât din punct de vedere al aspectului cât și al specificațiilor.

Spuneam că avem un design frumos. Da, pentru un televizor cu un asemenea preț ni se oferă un aspect mai mult decât decent. În primul rând Utok U24HD3 vine cu niște linii destul de subțiri, nu inestetice precum la majoritatea televizoarelor ieftine, fiind realizate dintr-un plastic de culoare nu foarte închisă ce o putem adapta la orice decor.
Utok U24HD3

Utok U24HD3 – Vezi aici prețul actualizat

Logo-ul „Utok” este și el prezent în zona inferioară a ecranului. Suportul este destul de inovativ, având două picioare poziționate în centrul muchiei inferioare a ecranului, suport destul de rigid la prima vedere, însă ce promite o susținere fără probleme.

Din laterală, putem spune că pentru acest barem de preț ni se oferă o grosime acceptabilă, bătând o mare parte din concurență pe acest segment de piață. Cam atât despre aspectul lui UTOK U24HD3, însă să vedem ce poate acest televizor în materie de specificații tehnice.

În primul rând, avem un televizor cu un ecran de 61 centimetri, imagini ce vor fi redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli (High Definition) ceea ce este normal pentru un televizor de buget. Unghiul de vizibilitate este surprinzător de bun, maximum posibil la televizoarele LED, și anume 178/178 grade.

Utok U24HD3 are un timp de răspuns de 14 ms, destul de mare pentru a-l folosi ca și monitor pentru PC, majoritatea televizoarelor având un timp de răspuns mult mai scurt, undeva la 8-9 milisecunde.

Sonorul este emis cu ajutorul a două difuzoare de 3 W, deci 6W în total, fiind un sistem tip Stereo, suficient de puternic raportat la mărimea diagonalei.

Utok U24HD3 LED HD accesibil cu diagonala 61 cm on May 23, 2016 rated 4.9 of 5