Vortex LEDV-24CD06 LED HD Ready cu preț de buget

Probabil Vortex LEDV-24CD06 este una dintre cele mai bune achizitii tinand cont de aspectul sau elegant, putinele sale funcții, deoarece este un TV LED, dar și prețul sau de doar 550 de lei. Vortex este o companie ce și-a făcut prezenta la noi în țara pe la debutul anului 1998, fiind cunoscută pentru producerea electrocasnicelor.

Modelul de astăzi, după cum spuneam mai sus ne oferă un design interesant, primul lucru ce se remarca fiind ecranul de 61 de centimetri bine realizat în contur cu muchiile și liniile sale ce dau dovada de un bun finisaj.

Chiar dacă la prima vedere ecranul pare puțin „înghesuit” de aceste muchii, muchii de culoare neagră, însă, un negru ce bate destul de mult spre gri, probabil, gripul ales de cei de la Vortex simțindu-se destul de fin la mana.
Vortex LEDV-24CD06

Vortex LEDV-24CD06 – Vezi aici prețul actualizat

În materie de suport, avem de-a face cu un plastic de culoare neagră, destul de lucios, fiind un picior asemeni celor de la LG.

Lasand la o parte elementele frontale ale acestui televizor, când îl privim din lateral Vortex LEDV-24CD06 este un televizor foarte gros, având în vedere ca este creat de o companie cu o vasta experiența în spate, în timp ce greutatea sa este de 14.7 kilograme, portabilitatea putem sa spunem ca nu exista pe acest televizor.

În materie de conectori, televizorul ne oferă o mulțime de porturi, de la un port VGA și unul PC, ce ne oferă posibilitatea de a folosi televizorul drept un monitor pentru calculator și pană la portul USB ce ne dă voie, cu ajutorul unui singur stick sa urmărim orice conținut pe ecranul televizorului,

Sistemul audio nu este unul performant, rezumându-se la 2 difuzoare încorporate, fiecare având o putere de câte 3W, însă își face treaba cu brio pentru o cameră precum dormitor, bucătărie sau living de dimensiuni medii. Cei pretențioși la acest capitol, pot să conecteze un sistem audio extern ce le va oferi performanțele dorite.

În fond, televizorul Vortex LEDV-24CD06 este unul de buget, la un preț excelent raportat la diagonala de 61 cm, iar asta este cel mai important lucru atunci când nu dorim să cheltuim prea mulți bani pe un LED.

Vortex LEDV-24CD06 LED HD Ready cu preț de buget on March 24, 2016 rated 4.8 of 5