Vortex LEDV-28E22D LED TV HD Ready cu diagonala de 71 cm

Vortex LEDV-28E22D este un televizor foarte interesant, pentru prețul sau de doar 600 de lei, în unele magazine online, deoarece, ne oferă un aspect arătos, o diagonala mare, și puține funcții, ce e drept, pe aceasta categorie de preț nu am fi avut la ce să ne așteptam.

Dacă tot am vorbit de designul interesant al acestui televizor, sa spunem și de ce este atât de interesant la prima vedere. Pentru început, diagonala sa de 71 de centimetri, este dusa destul de mult în margini, muchiile fiind unele subtiri și elegante, de un negru interesant.
Vortex LEDV-28E22D

Vezi aici prețul actualizat – Vortex LEDV-28E22D

Din punct de vedere al suportului, dam peste un plastic solid, de forma dreptunghiulara, ce ne inspira foarte multă încredere, în timp ce, în partea de jos centrala, se găsește logo-ul Vortex, plus inscriptia sa. În grosime, Vortex LEDV-28E22D sta foarte bine, fiind un televizor cu aspect slim, chiar foarte slim pentru prețul său.

Greutatea fără suport este de 3.3 kilograme, în timp ce cu sport, televizorul ajunge sa cantareasca pana la 4.7 kilograme, fiind un televizor ușor, fiind destul de ușor de mutat dintr-o cameră în alta.

Pe ecranul de 71 de centimetri ne sunt oferite imagini la o rezoluție de 1366×768 pixeli, adică High Definition, iar datorită prețului foarte mic la care este oferit televizorul, cei de la Vortex nu au putut încorpora o rezoluția Full HD.

Unghiul de vizualizare nu este unul de 178/178, aici având cifrele de 170/160, imaginile nefiind vizibile chiar din orice unghi. Acest TV ne mai oferă și un contrast de 2500:1, în timp ce culorile sunt în numa de 16.7 milioane.

Difuzoarele sunt de altfel, unele puternice, insumand 20 W, iar, cu ajutorul intrarilor USB, HDMI, dar și intrarea pentru PC, acest televizor devine mult mai interesant deoarece: Cu ajutorul intrarii USB, putem sa vizualizam, fără niciun fel de probleme, orice imagine sau inregistrare audio-video doar prin conectarea unui stick USB.

Dacă v-ați saturat de monitorul mic și vechi al calculatorului, cu ajutorul intrarii VGA, puteți folosi televizorul Vortex LEDV-28E22D asemeni unui monitor pentru calculator.

Vortex LEDV-28E22D LED TV HD Ready cu diagonala de 71 cm on March 22, 2016 rated 5.0 of 5