Wellington WL 32 LED HD Ready cu rata de refresh 100 Hz

Wellington WL 32 este un televizor lansat de elvețienii ce s-au apucat de realizarea a mici televizoare încă din 1928, fiind o firmă cu foarte multă vechime, acest lucru observându-se chiar și pe modelul WL 32, televizor cu o diagonală suficientă pentru prețul său, dar și cu unele specificatii interesante pentru prețul sau de doar 1.200 de lei.

Dacă tot vorbeam de specificatii, primul lucru „intern” care se remarcă la acest televizor este faptul că ne oferă o conexiune la internet, sosind cu o placa de rețea și modul wireless ambele integrate.

Astfel veți putea naviga foarte ușor pe browser în căutarea filmului preferat, nefiind nevoie de a înșira alte cabluri prin casă, în timp ce, slotul USB permite redarea oricarui fișier de pe stick pe televizor, fără dificultati.
Wellington WL 32

Vezi aici prețul actualizat – Wellington WL 32


În materie de alte conectivitati sau porturi, televizorul Wellington WL 32 ne mai oferă și doua porturi HDMI, o ieșire audio optica, un locas pentru card PCMCIA, dar și doua intrari Scart.

În materie de ecran, TV-ul sosește cu o diagonala de 81 de centimetri, în timp ce rezoluția nativă este de 1366 x 768 pixeli, însă, pentru prețul de aproximativ 1000 de lei, ne așteptam sa nu avem de-a face cu un Full HD.

Puțini cunoscători știu faptul că majoritatea televizoarele LED sub 2000 lei au rata de refresh la 60 Hz, suplimentând acest neajuns cu tehnologii de procesare prin care să redea imagini în mișcare fără blur, punctul forte al lui Wellington WL 32 fiind refresh-ul la 100 Hz.

Aspectul său interesant ne duce cu gândul la un TV realizat de sud-coreenii de la LG, aspectul fiind similar, marginile destul de groase, suport cum vedem tot mai des la LG, în timp ce, nu putem spune ca avem de-a face cu un televizor prea subtire, nici din punct de veder al greutatii nu putem spune ca televizorul excelează, având o greutate de aproximativ 7 kilograme.

Având în vedere cele spuse mai sus, și faptul ca televizorul este un Smart TV, putem spune ca Wellington WL 32 ne oferă unul din cel mai bun raport calitate/pret.

Wellington WL 32 LED HD Ready cu rata de refresh 100 Hz on March 22, 2016 rated 4.7 of 5